FRI FRAKT

48H LEVERANS

CE-MÄRKT

LABB-TESTAT

Bli Hero VIP och få gratisprodukter

Är du intresserad av att ta steget upp och smaka på framtiden för cannabinoider före alla andra? Nu har du en unik möjlighet att gå med i vår Hero VIP Club, där din röst formar vår nästa stora hit!

Vi bjuder in våra mest äventyrliga och insiktsfulla medlemmar att få gratisprodukter i utbyte mot din ovärderliga feedback. Det är din chans att prova både befintliga och nya innovationer och ha inverkan på våra erbjudanden.

Vad får du?

•⁠ ⁠Gratis produkter: Få tillgång till våra senaste produkter innan de når ut på hyllorna och recensera produkter som redan finns tillgängliga

•⁠ ⁠Var en trendsättare: Din feedback kommer att påverka produktutvecklingen och framtida releaser

• Exklusive erbjudanden och rabattkoder kan dyka upp när som helst!

Hur fungerar det?

Begär att bli HERO VIP genom att svara oss på info@herovapes.com genom att meddela oss vilka produkter du är intresserad av att testa:

•⁠ ⁠Vape
•⁠ ⁠Gummies
•⁠ ⁠Buds

Du kan välja en, två eller alla tre! Baserat på dina intressen skickar vi produkter till dig för att testa gratis! Allt vi ber om är att du lämnar dina tankar och feedback inom en vecka efter att du mottagit varje produkt.

För att behålla din status som Hero VIP är snabb feedback avgörande. Detta säkerställer att du fortsätter att få produkter att testa och njuta av!

Hur går man med?

Maila till oss på info@herovapes.com med dina önskade produktkategorier. Kom ihåg att ju mer detaljerad du är i vad du söker, desto bättre kan vi skräddarsy vad du får.

Missa inte denna möjlighet att vara en del av något helt nytt.

//Teamet på HERO