Fri Frakt

48H Leverans

CE-Märkt

LABB-TESTAT

0

Fri Frakt

48H Leverans

CE-Märkt

Labb-testat

Om oss

HERO’s Resa

Välkommen till HERO Vapes, där goda vibbar möter oslagbara smaker. I hjärtat av vår historia finns en grupp kompisar som tröttnade på det vanliga inom vapingindustrin, så vi kavlade upp ärmarna för att skapa något bättre.

Från Idé till Verklighet

Allt började med oss, en grupp vänner, som inte gillade det som vape-scenen erbjöd. Allt som fanns var mer av det samma – tråkigt och oinspirerande. Så vi tänkte, ”Varför inte göra något som vi faktiskt är peppade på?” Det var så HERO Vapes skapades.

Den Perfekta Upplevelsen

Vi bestämde oss för att skapa de sjukaste, mest smakrika cannabinoid-vapesen. För oss har det alltid handlat om högsta kvalitet och den perfekta blandningen. Varje bloss ska vara lika smakfullt som njutbart.

Vårt Uppdrag

HERO Vapes har vuxit fram som det största och mest framstående cannabinoid-varumärket i EU, verksamt i över 15 länder och samarbetar med grossister och butikshandlare över hela världen. Kända för att alltid leverera produkter i toppklass och ha det senaste på marknaden med all tillverkning in-house, och sätter branschstandarder på varje nivå. Vårt ursprung är rotat i äkta vänskap och en gemensam passion för innovation, och denna personliga prägel fortsätter att definiera vår företagskultur.

Men även om vi vuxit har vi behållit vår själ. Din lycka är vår prioritet, och för oss handlar allt om att göra varje vape-, gummy- och buds-session legendarisk. Från att välja de finaste ingredienserna till att finjustera vår mix, just för dig.

Rakt På Sak, Inga Hemligheter

Vi är tydliga med vad som går in i våra vapes. Varje enskild HERO-produkt genomgår noggranna tester med tredjepart för att säkerställa att du bara får det bästa.

Bli en del av HERO-familjen

Det här är din inbjudan att gå med i HERO-familjen – en grupp chillare som förstår att livet är bättre med en vape av högsta kvalitet. Det spelar ingen roll om du är en van vaper eller precis börjat – HERO är där du hör hemma. Tack för att du är en del av det vi bygger här. Redo att ta ett bloss av det goda och skapa minnen? Let’s goooo!
    0
    Varukorg
    Din korg är tomGå tillbaka