Fri Frakt

48H Leverans

CE-Märkt

LABBTESTAT

Fri Frakt

48H Leverans

CE-Märkt

Labbtestat

0

Hur potent är THC-H?

THC-H och dess potens

Eftersom det har blivit ett ökat intresse för cannabinoidernas rekreationella och farmakologiska användning, har det också blivit ett ökat intresse för mer potenta psykoaktiva THC-varianter. THC är välkänt som en av de mest kända psykoaktiva föreningarna som naturligt förekommer i cannabisplantan. Det kanske förvånar dig att höra att när det gäller THC-varianter är THC bara den tredje starkaste cannabinoiden. Det finns andra cannabinoider som har en ännu mer potent psykoaktiv effekt. Dessa inkluderar THC-P, utan tvekan den starkaste psykoaktiva cannabinoiden på marknaden, samt THC-H (eller THCH). THC-H kan graderas som mindre potent än THC-P, men mycket mer potent än THC. Aktuella användarrapporter noterar att THC-H kan vara upp till 25 gånger så potent som THC är i sig.

En annorlunda sorts effekt

Upplevelsen som en individ har med THC-H kan variera. Inom den variationen finns det några vanliga teman över rapporterade effekter. Med ökade psykoaktiva egenskaper är effekterna av THC-H:

 • Psykoaktiva effekter (förändrat medvetandetillstånd)
 • Eufori
 • Avslappning
 • Förhöjd aptit
 • Mot illamående

 

Ytterligare rapporterade effekter av THC-H inkluderar en specifik och tung ”body high”. Detta kombineras med en mycket längre varaktighet jämfört med andra THC-varianter. Med detta i åtanke kan du förvänta dig mental och fysisk avkoppling. Den ”kroppshöga” som noterats tidigare har också ett ganska starkt rykte. Det förändrade medvetandetillståndet som THC-varianter med hög potens som THC-H och THC-P kan orsaka skiljer sig mycket från en normal THC-upplevelse. Detta i kombination med en djup känsla av euforisk avkoppling gör effekterna av THC-H verkligen unika.

Med dessa kommer också en mängd andra potentiella användningsområden baserade på den forskning som redan gjorts på traditionell THC: potentiella hälso- och välbefinnandeeffekter som spänner över smärta och ångestminskning, samt en minskning av ångest och hjälp med sömn.

Dela

Senaste Produkterna

  0
  Varukorg
  Din korg är tomGå tillbaka