Fri Frakt

48H Leverans

CE-Märkt

LABB-TESTAT

0

Fri Frakt

48H Leverans

CE-Märkt

Labb-testat

THC-H: Vad är det och vilka är dess effekter?

Person med svart keps med texten "Love your neighbour"

Vad är THC-H?

Det finns ett ökande intresse för mer potenta psykoaktiva varianter för nya farmakologiska och rekreationella användningar av cannabinoider. Lite förvånande är att THC faktiskt bara är den tredje starkaste psykoaktiva typen av cannabinoider. Över den står THC-H, och över den, den ännu starkare THC-P.

THC-H sägs vara någonstans från 8 till 25 gånger så potent som den grundläggande THC-molekylen. Variationen i denna rapportering beror huvudsakligen på hur dessa potenser registreras. I grund och botten är THC-H av sig själv någonstans från 8 till 10 gånger så potent som basvarianten. Men när den på ett skickligt sätt kombineras med en mängd terpener eller andra cannabinoidvarianter under tillverkningsperioden, kan potensen skjuta i höjden ännu mer.

THC-H och THC: Vad är skillnaden?

THC-H är en variant med ökade psykoaktiva egenskaper. Skillnaden mellan de två besläktade molekylerna är endast en handfull extra kolatomer som bildar en ’kedja’ eller ’svans’ på molekylen. Medan THC har 3 ytterligare kolatomer, har H-varianten 5. Denna lilla strukturella förändring påverkar kraftigt hur den interagerar med ditt endocannabinoidsystem. Det gör att den binder starkare och längre med receptorerna i systemet och som ett resultat orsakar en förhöjd effekt. För ett annat exempel på denna ’strukturella styrka’, den mest potenta cannabinoiden är THC-P, som har ytterligare 6 kolatomer. Det övergripande resultatet är en mycket mer potent och kraftfull ’hög’.

Effekterna av THC-H

Med ökade psykoaktiva egenskaper är effekterna:

 • Psykoaktiva Effekter (Förändrat medvetandetillstånd)
 • Eufori
 • Avslappning
 • Ökad Aptit
 • Anti-illamående

Ytterligare rapporterade effekter av THC-H inkluderar ett specifikt och tungt ’kroppshög’. Detta kombineras med en mycket längre varaktighet jämfört med andra varianter. Detta är fullt logiskt, med tanke på att dess struktur ansluter mycket starkare med receptorerna i ditt endocannabinoidsystem.

Översikt över konsumtionsmetoder för THC-H

Ämnet kan inhaleras genom vaping, vilket ger kroppen snabb tillgång till de potenta molekylerna för att snabbt koppla på dina receptorer. Detta tar största fördel av molekylens styrka och potentiella varaktighet. För individer som inte gillar inhalation är gummibjörnar ett alternativ för att undvika lungirritation. Men detta sätt att inta THC-H kräver längre tid för att ta effekt eftersom det arbetar genom det komplexa matsmältningssystemet.

Legaliteten för THC-H

Det juridiska landskapet för THC-H är fortfarande inte fullständigt utvecklat i flera länder. Vid tidpunkten för detta artikelskrivande är nästan alla cannabinoider lagliga förutom THC i dess råa form. Dessutom är legaliteten för omstridda cannabinoider som CBD i en alltmer positiv trend och blir mer tillgängliga världen över. Se alltid till att kontrollera legaliteten i ditt land.

Dela

Senaste Produkterna

  0
  Varukorg
  Din korg är tomGå tillbaka