Fri Frakt

48H Leverans

CE-Märkt

LABBTESTAT

Fri Frakt

48H Leverans

CE-Märkt

Labbtestat

0

Vanliga frågor

Här svarar vi på våra kunders vanligaste frågor. Saknar du något? Tveka inte på att kontakta oss.

Alla HERO-produkter produceras självklart här i EU! Från de frodiga jordarna i Italien där våra buds odlas med kärlek, till våra toppmoderna anläggningar i Tyskland som säkerställer kvalitet och precision i varje vape.
På HERO garanterar vi den perfekta vapingupplevelsen, varje gång. Om du av någon anledning är missnöjd med din HERO Vape, vänligen kontakta vårt produktteam som kommer att ta hand om dig omedelbart och omsorgsfullt.
Självklart! Våra CCELL vapes har en felprocent på under 0,01%, men ibland kan otur slå till! Vänligen kontakta vår kundtjänst som kommer att se till att du får en ersättningsprodukt!
Nej. Alla HERO-produkter screenas noggrant för vitamin E-acetat av ledande laboratorier.
Nej. Alla HERO-produkter screenas noggrant för tungmetaller av ledande laboratorier.
Nej. Alla HERO-produkter screenas noggrant för bekämpningsmedel av ledande laboratorier.
Alla HERO-beställningar är förpackade i diskreta fraktmaterial.
Alla beställningar i Skandinavien levereras inom 1-2 arbetsdagar efter att de har lagts. Alla EU-beställningar levereras inom 1-3 arbetsdagar. För beställningar utanför Europa kan leveranstiderna variera men kommer aldrig att överstiga 7 arbetsdagar.
Alla HERO-beställningar är fullständigt spårbara och vi garanterar leverans för alla beställningar som görs i enlighet med våra villkor!
På HERO skickar vi till våra fantastiska kunder över hela världen! Eftersom regler ofta ändras ber vi dig att kontrollera lokala lagar och bestämmelser innan du gör din beställning.
HERO vapes är designade för att vara enkla att använda var och när som helst. Alla våra engångsvapes är laddningsbara och aktiveras med inhalering för perfekta moln varje gång!
Fantastiskt! Vårt nätverk av återförsäljare och grossistkunder växer snabbt! Klicka här för att komma till vår grossistavdelning eller navigera till grossistområdet på vår webbplats!
    0
    Varukorg
    Din korg är tomGå tillbaka