Fri Frakt

48H Leverans

CE-Märkt

LABB-TESTAT

0

Fri Frakt

48H Leverans

CE-Märkt

Labb-testat

THC-JD – Vad är det och Vilka är dess Effekter?

Vad är THC-JD?

Det är en THC-variant och cannabinoid med förhöjda psykoaktiva effekter. Med en ökande efterfrågan för starkare och starkare psykoaktiva effekter, står THC-JD och THC-P sannolikt på toppen när det gäller potens. Den totala potensen hos THC-JD kan variera från att vara 8 till 20 gånger så potent som standard THC. Detta beror på hur tillverkaren producerar JD-varianten, med högre potenser som kommer från noggrant utvalda ytterligare terpener och cannabinoider.

Effekterna av THC-JD

Även om det fortfarande är en nykomling bland THC-varianterna, med ökade psykoaktiva egenskaper, har effekter som rapporterats av användare bestått av:

 • Psykoaktiva Effekter (Förändrat Medvetandetillstånd)
 • Psykedelika-liknande Effekter
 • Eufori
 • Avslappning
 • Ökad Aptit

Finns det några hälsofördelar?

Eftersom det ännu inte har genomförts vetenskaplig forskning om de specifika hälsofördelarna med THC-JD, är det svårt att dra några säkra slutsatser om dess effekter. Dock antyder de rapporterade effekterna från användare en specifik egenskap som är ganska intressant. Medan de flesta THC-varianter är psykoaktiva, är mycket få psykedeliska. När det gäller användarrapporter, är den allmänna uppfattningen ofta de lugnande och avslappnande effekterna, inklusive en ”frigörelse av kroppsspänning”. Dessa psykedelika-liknande effekter kan vara ett resultat av denna variants mycket höga potens, vilket innebär en förstärkt effekt och varaktighet.

Hur fångar kroppen upp effekterna av THC-JD?

Det vanligaste är att THC-JD inhaleras genom ånga, vilket ger kroppen snabb tillgång till de potenta molekylerna för att snabbt koppla på dina receptorer. Detta utnyttjar mest molekylens styrka och potentiella varaktighet. Även gummibjörnar är ett ett alternativ som ofta används för att undvika lungirritation. Detta innebär ofta en fördröjd effekt eftersom ämnena tas upp genom det komplexa matsmältningssystemet.

Lagligheten av THC-JD

Den juridiska statusen för THC-JD är fortfarande inte fullt utvecklad i flera länder. Vid tidpunkten för denna artikels skrivande är nästan alla cannabinoider lagliga utom THC i dess råform. Dessutom är lagligheten för omstridda cannabinoider som CBD i en alltmer positiv trend, och blir mer tillgängliga världen över. Se alltid till att kontrollera lagligheten i ditt land.

Dela

Senaste Produkterna

  0
  Varukorg
  Din korg är tomGå tillbaka