GÅ MED I HEROS NÄTVERK

Bli HERO-distributör

Efter din ansökan kontaktar en av våra representanter dig inom 24 timmar

Varför samarbeta?

Marknadsledande

Som Sveriges och Europas ledande tillverkare och distributör av Cannabinoid-Vapes och tillbehör, erbjuder Hero ett unikt och lönsamt samarbete för e-handlare, grossister och butiker.

 Snabbast tillväxt i Skandianvien

Hero är inte bara en aktör på marknaden – vi är den snabbast växande aktören inom cannabisvapeindustrin i Skandinavien. Genom att samarbeta med oss blir ditt företag en del av en dynamisk och framåtsträvande rörelse, redo att dra nytta av vårt kontinuerliga marknadsgenombrott och tillväxt.

Premiumprodukter för Premiumpartners

Som en av våra distributörer får du exklusiv tillgång till vårt sortiment av cannabinoidvapes. Varje produkt i vårt utbud är designad för att erbjuda en överlägsen smakupplevelse och maximal kundtillfredsställelse, vilket säkerställer att våra partners får marknadens bästa.

Dedikerat Partnerskapsstöd

På Hero förstår vi att våra partners framgång är en avgörande del av vår egen. Därför är vårt engagerade supportteam alltid redo att erbjuda assistans och expertis i varje led av samarbetet. Från djup produktkunskap till strategisk marknadsföring – vi är här för att stötta och vägleda. Vi strävar efter att vara en integrerad del av din framgång.

Bli en del av HERO Distributor Network

  1. Ansök Nu: Klicka på ”Ansök nu” för att börja din ansökan. Dela information om dig och ditt företag samt varför du vill bli en del av HERO-nätverket.

  2. Granskning & Godkännande: Vårt team granskar din ansökan snabbt. Passar du in hos oss blir du snart en auktoriserad distributör.

  3. Välkommen till Nätverket: Som godkänd distributör får du tillgång till fördelaktiga priser, exklusiva erbjudanden och tidig tillgång till nya produkter.

VAD VÄNTAR DU PÅ? 😉

En representant från Hero kommer återkoppla till dig inom 24 timmar

ANSÖKAN